Včera večer

Včera večer

Anotace: ...

Včera večer se něco stalo,
a mé srdce se té iluze navždy vzdalo.
Prostě zapomenout musím,
než si tě ještě víc zhnusím.
Nejde žít jen s představami,
život je krátký a brzy vypaří se mi.
Já si chci užívat,
a ne se slovy´´má mě rád?´´přežívat.
Vím, že jednou skvělého kluka potkám,
a potom se jen budu smát tvým fotkám.
Cítím,že nenávidět tě začínám,
a za čas,který jsem ztratila se proklínám.
Autor Sofiia88, 16.02.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neproklínej, neříkej, že si s ním nechtěla trávit čas, jestli musíš, jdi dál a raději poděkuj za lekci ...

16.02.2009 19:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí