27.12.2008 >> Začátek

27.12.2008 >> Začátek

Anotace: Konec? Neexistuje!

Krásný jsi, miláčku, pojďme si hrát,
na radost, na lásku, nechoďme spát.

Tvé paže obejmout musí mé tělo,
"Miluju Tě." tolikrát do ticha znělo.

Ve svém pokoji navždy zavřu Tě,
poddáme se mávnutí andělské perutě.

Tvůj krk, Tvé bříško, Tvé ruce a rty,
ó lásko, prosím Tě, navěky jenom my!

Děkuji, děkuji, děkuji, děkuji ..
Peťo, já .. Miluji!

P.S. Chci Tě kousnout.

J.
Autor Skořicová princezna, 16.02.2009
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Bella.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jo,moc roztomilá

24.03.2009 09:58:00 | Agniezka

Hravá, smavá, pěkná.

17.02.2009 20:18:00 | Kapka

Pěkné, docela mě rozesmála.

16.02.2009 22:26:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí