Pohádka jedné podzimní noci...

Pohádka jedné podzimní noci...

Anotace: Z jedné překrásné chvilky v mém životě... Patří mému nejdražšímu...

Včera přišlo jí krásné zas žít,
když mohli zas společně jít,
vždyť setřel slzu z její tváře,
jen on dotkl se její vnitřní záře.

Ze střepů mozaiku poskládal,
z mlhy jí krajkové šaty oblékal,
ze tmy malířskou paletu stvořil,
z hvězd překrásnou hudbu složil.

Tak překrásný obrázek maloval,
ve chvilce, kterou jí věnoval.
Svůj úsměv na rty jí vtisknout se bál,
a ona se ptá až teď... Co bude dál?
Autor LadyCat, 17.02.2009
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

škoda že co bude dál už víš co ? ale byla to krásná myšlenka...:)

09.01.2014 15:54:03 | kulisak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí