Zapovězená láska...

Zapovězená láska...

Anotace: ...

S bolestí v srdci a slzami v očích,
díváš se, jak za oknem padá sníh.
Na krajinu neúprosně padá noc,
a hvězdy zase ukazují ti svou moc.

Tiše sedíš a šeptáš modlitbu,
snad už se probudíš ze zlého snu.
Je to jako prokletí či hřích,
není ti dovoleno slyšet jeho smích.

Srdce ti láskou hoří a hrud svírá,
bolestně známá, ale neviditelná síla.
Není moci, která navždy by tě zbavila,
toho přání i iluze, co znovu tě zradila.

A pak už se jen slzy derou zpod víček,
všechny ty city nacpané do houfu básniček.
Kdy bolí tě i jen pouhé pomyšlení,
avšak víš, že pomoci žádné není.

Navždy nenaplněná a zapovězená láska,
je to už jenom se životem prohraná sázka.
Zbyla jen v srdci ukrytá vzpomínka a přání,
a ta potlačovaná láska, jež stále nemá stání...

Fallen_Angel
Autor Marky852, 17.02.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí