Snad jen spí...

Snad jen spí...

Anotace: no nevim jestli je ta kategorie správná... když toje takove multikategorické... kritika nekompromisní samozřejmě...:)

v závějích sněhu
srdce mi chřadne.
brzo se stanu
ledovou královnou
z postavy kladné!

netluče, nehybné,
už nemá sílu,
vrátit se
do role kladné,
já... ztrácím víru!

Snad roztaje led!
snad příjde záchrana!
snad najde mne!
snad nezemřu hned!
snad nebude zábrana!

a polibkem
mne vysvobodí
z prokletí
a bude zas den
snad jaro jen spí...
Autor angelicek, 18.02.2009
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí