o lásce a životě

o lásce a životě

Anotace: protože život je veden cestou lásky i bolesti. pocit ze včerejška i dneška

spánek přemáhá mě
cítím se slabá a silná zároveň
štěstí zkalenou vodu se stalo,
jak lepší jsem mohla být??
těžknou nohy těžkne srdce
chce se mi z té - díry tohodle města
a lidí pryč

vztek a zlost, špína z života,
nezdám se horší a vždy jasno v hlavě mám
to jsem já
nejsem už víla, vyrostla jsem z dívčích šatů
a .......jsem žena co zkušenost má,
špatnou i dobrou
Autor Meriel, 19.02.2009
Přečteno 377x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, Rbb, Metcheque, Mbonita, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě zajímavé, čtivé... myšlenkové a trochu citlivé.

19.02.2009 17:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí