Mimozemšťanka

Mimozemšťanka

Anotace: O láske, sklamaní, o ľuďoch, a nádeji.

Deň tak vlažný,
sa ona cíti,
takto, skoro večer každý,

do práce chodí,
vákuum vzťahové,
to v nej stesk vždy budí,

nič ju nebaví,
vníma okolie akoby nebolo,
je vôbec z tejto planéty?, vnútro vraví,

nenaplnená, jej niekto chýba,
kto by zamuroval trhliny, v srdci,
je veľká rana, ryha.

Hlbšia, ktorá bolí,
omamne, kamaráti sú jej cudzincami,
prisypali do rany trochu soli.

Opustená, to jej nepripadá ako povrch jej planéty,
ale nestráca nádej,že sa udomácni, pripadne,
nestráca vieru, že na krídlach lásky odletí.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 20.02.2009
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, kikis, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej:o)

20.02.2009 13:20:00 | kikis

Oki, jsem první co to komentuje. Lbí se mi to...Vkusné.

20.02.2009 01:29:00 | Madeline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí