Noc voní tebou

Noc voní tebou

Anotace: O první noci ve dvou, o slibech a zklamáních...

Noc voní tebou;
když ruce zebou,
píšu básně, co zahřejou nás.
Pak za zvuku vášní
tak jiná, tak zvláštní
jsem byla a třás´ se mi hlas.

Kdekdo by myslel – to jsou noční můry!
To si jen z Tebe střílí Amor shůry.
Klidně si říkejte - jó, holka zvláštní -
jen já vím, jak je to s tou mojí vášní…

Noc splněných přání -
tak těžko se bráním
Tvým svodům a pastím a hrám…
Pak navzdory plánům
v bytě osiřím k ránu
jak obraz, co ztratil svůj rám…

Zase jen planý sliby, vášně žhnoucí
a Tvoje zpovědi - tak srdcervoucí… :-)
Dávno jsem velká holka,
znám ty fráze,
s kterejma domů jsi mě vyprovázel.
Autor milancholik, 20.02.2009
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Severka, Mounkey, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze života a přece kořeněné poetičností...

02.04.2009 16:04:00 | ziriant

Krásné

20.02.2009 19:07:00 | Mounkey

Moc pěkné,jen piš dál.

20.02.2009 16:01:00 | edithka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí