Jen rozháníš seschlé lidí

Jen rozháníš seschlé lidí

Anotace: špetka slůvek o nevěře :(

až budeš stárnout
a holí
rozhánět seschlé listí

vzpomeneš si jak
láska bolí
jak nepřináší štěstí

a budeš putovat
ke všem chybám
kterých ses dopustil

a budeš litovat
že sem chtěla už jít
a tys mě nepustil

lásko
nevěra bolí
vím že ji někde cítíš

tohle mě skolí
lásko

vzpomeň si na horkost mých slz
tehdy tě můj pocit asi moc nezajímal
ne ten večer si mě prostě neobjímal

a on tu jedinou útěchu
jediné co mohl
dal mi ten večer potichu

chápej lásko
neumírej
bolestí
Autor eery, 21.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Aka Kiss, floreciente, René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí