Žena beze jména

Žena beze jména

Anotace: Je snad jen vysněná,Co já vím,snad vám to pomocí této básně objasním:)

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

To ty jsi ta žena,
ta žena beze jména,
ta žena bez věku,
ta ve které hledám útěchu.

Ta žena bez hlasu,
ta žena stvořená pro spásu.
Ta po jejímž boku každou noc spím,
ta o které neustále sním.
Ta žena bez tváře,
ta žena bez vzteku,
ta ve které hledám útěchu.

Ta žena bez vůně,
ta žena bez vděku,
ta ve které hledám útěchu.

Ta žena bez hlasu,
ta žena bez muže,
ta co mi v mém snění pomůže.
Autor greapy, 22.02.2009
Přečteno 601x
Tipy 11
Poslední tipující: Kett, Romana Šamanka Ladyloba, Breakthru, démon zatracení, li-duše, Květka Š., Kapka, mangie, lady_esik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

v té básni je hodně pravdy.To snad uzná každej chlap...

22.02.2009 20:34:00 | Breakthru

Pěkné, neexistující vysněná žena?

22.02.2009 13:23:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí