Splynutí

Splynutí

Anotace: :)

Pramínek Tvých vlasů
zakrývá Tvou tvář
už je málo času
tma je cudný lhář.

Jen pramínek Tvých vlasů
chtěl bych odhrnout
slyšet vzdech v Tvém hlasu
v náruč spočinout.

Jen lehký dotek víčky
co chmýří natřásá
a mihot světla svíčky
jsi lásky okrasa.

Jen se Tě tak dotknout
cítit ten Tvůj tep
Tvé vnady se pak prohnou
když líbám vlhký květ.

Cítím Tvoje vůně
louku plnou květin
hravý jsem jak slůně
v tůni silné řeky.

Piju z Tvojí číše
jsem Tebou opitý
líbám Tě na břiše
Tvou něhou přikrytý.

Jsme jedno splynutí
spojeni vzrušenými těly
oheň po vzplanutí
v náruči plné něhy.
Autor Ďábel sám, 23.02.2009
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: lovelienka, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí