Existencia

Existencia

Anotace: Ohliadnutie. (Poohlédnutí.)

Tvoje očká sú sťa iskry v tme,
vidím ich
a niečo mojim vnútrom hne.


Jemné črty tváre tvojej,
rád by som,
aby patrili k osobnej ceste mojej.


Pocit prítomnosti teba,
spôsobuje zmeny vo mne,
ani nespoznávam seba.


A nech sa deje čokoľvek, a ak by aj svet blčal vojnou,
čarokrásne by bolo,
ak existencia Tvoja, splynula by s mojou.



Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 24.02.2009
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí