Buď sbohem lásko má

Buď sbohem lásko má

Anotace: loučení

Buď sbohem lásko má
jako bys nebyla
má duše nešťastná
snad si tě vysnila.

Buď sbohem lásko má
krásná však nechtěná
jak člověk bez jména
jak dívka bez věna.

Buď sbohem lásko má
kterou jsem poznat směl
má duše zmámená
více než sám bych chtěl.

Buď sbohem lásko má
zrozená v bolesti
jež není neznámá
v přívalu neštěstí.

Buď sbohem lásko má
krásná až k závrati
jak hvězda zářivá
jíž jas se neztratí.

Buď sbohem lásko má
sladká až k nevíře
kéž srdce tvé už zná
bludného rytíře.
Autor Skalsky Pavel, 26.02.2009
Přečteno 358x
Tipy 13
Poslední tipující: nejsembásník, NikitaNikaT., ička, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., Markéta Hl., Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc hezké, působivé, lehoučce dojemné... ST! za obsah.

06.03.2009 15:32:00 | NikitaNikaT.

...je nádherná, smutná, protože život není peříčko***

26.02.2009 10:51:00 | rybí prdy

Krásná, ale smutná

26.02.2009 10:50:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí