Lístek

Lístek

Anotace: Vyznání, vyznání a ještě jednou vyznání. Je věnováno dívce, která mě umí učarovat a která život i v mrtvém by snad probudila....a básníci se kvůli ní pěkně trápí.

Sny, úsměv a čistá duše,
to vše jsi Ty,
i bez zásahu Amorovi kuše.

Naděje, strach ze zklamání,
to vše ale nosím v srdci,
bez Tvého požehnání.

Srdce, růži a víru,
to vše chci Ti dát,
ale sám nemám sílu.

Klaním se Tvým očím,
jsou tak svůdné,
mám je rád,
jsou tak jasné.

Obdivuji Tvou víru,
je pevná,
i když ztrácíš
do života sílu.

Žasnu nad Tvou krásou těla,
jejím doplňkem je duše,
která je vždy tak přívětivá.

Miluji Tě celou,
takovou jaká jsi teď,
jakou jsi byla.

Trápím se,
nevím,
jestli jeden lístek do života
by jsi pro mě měla.
Autor Diablek, 27.02.2009
Přečteno 674x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniéčka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=o*

27.02.2009 20:49:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí