Prudký úder srdce

Prudký úder srdce

Anotace: vzpomínka

Smím prosit?
Ano ,to byla slova,která probleskla mým právě zhojeným srdcem.
Tiše jsem si přála,abys byl právě ty mým novým strůjcem.
Strůjcem mého dalšího života.
Vnímala jsem tvá gesta,pohyby,slova i vůni tvého mužného těla,jemně jsem se chvěla.
A z dáli tiše pluly hlasy kapely,která nás dva společně oněměla.
Co bude dál?
Vždyť osud mezi námi stojí.
Vzpomínky zas zůstanou a čas vše zhojí?
Vždyť tvé doteky a teplá ústa,stále cítím.
Ne,nechci aby mi je sebral čas,chci si je pamatovat věčně,byly sladké jako právě uzrálé třešně.
Co bude dál?
To čas vše už zas strojí.
A nás dva,nadobro od sebe odpojí.
Lásko,uvidím tě ,kdy v mém životě?
Neboj se,já nikdy nepustím své vzpomínky na kutě.
Já milovala tě,ať jsme spolu byli krátce,proto mé polibky nikdy nepostrácej.
Lásko daleká
Autor ička, 27.02.2009
Přečteno 511x
Tipy 6
Poslední tipující: fab four, Romana Šamanka Ladyloba, Mario de Janiero, Seanko
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vzpomínky...

28.02.2009 19:11:00 | Mario de Janiero

pěkné..

28.02.2009 18:42:00 | Vickki Vectory

Kouzelná zamilovanost, touha a něžnost. Moc hezké

27.02.2009 22:53:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí