Sobcovo přiznání

Sobcovo přiznání

Anotace: ...

Ta holka je teď jinde
A já nemůžu přestat na ni myslet
Zkoušel jsem ji vzít
Ale ne, je stále s ním
Ještě víc

Zkoušel jsem pochopit
Co je to láska ?
Která přeje, co člověk nechce
Všechno lži

Ona je teď jinde
A já sám
Tak jim to nakonec přeju
Když už jinak nemůžu
Autor fisico, 28.02.2009
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí