TY ZŮSTÁVÁŠ . . .

TY ZŮSTÁVÁŠ . . .

Anotace: -Bludné proudy-

Sbírka: Bludné proudy

x

Zůstáváš ve mně
. . .
Jako ta dávná melodie
. . .
Blues
. . .
Vánek hebkých tónů
Krůpěje citu
rozvěšené jako lodní vlajkoslávy
po nábřežích času

A já . . . ? . . .
Teď už nosím jen černý baret
ač nejsem Rousseau
Příteli odpusť
vzpomínky odlétají
jako stěhovaví ptáci
až někam k jihu . . .

Jejich blyštivý lesk
zvolna se ztrácí
a mizí v nenávratnu
. . .
Jen Ty zůstáváš ve mně
jako ta dávná melodie . . .
Blues o naději
Blues o jednom svítání . . .
Blues o pohasínající hvězdě

x
Autor Těšínský, 28.02.2009
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, labuť, Jana M., kikis, jedam, Dota Slunská, Lota, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné blues ve Tvých dlaních... umí pohladit!

01.03.2009 11:27:00 | labuť

Skoro bych se odvaážila tvrdit, že mě o(c)hromila...

28.02.2009 17:44:00 | okousaná od světlušek

Posmutnělá...zkrátka blues. Nemá se rozhodně za co stydět! ST

28.02.2009 16:13:00 | Dota Slunská

Ač nejsi Rousseau, umíš malovat...poezii slov...
Hvězda, která má sílu svítit do mnohých lidských duší, jen tak nezhasíná... :-)

28.02.2009 16:13:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí