o lásce říkanky

o lásce říkanky

Anotace: posílám po větru..

utápím svůj smutek
bolest v hrudi mám
neb už neplakám

zlaté steny
hrabou se na světlo denní
tak pláču v tichosti
slzy suché - mé druhé bytosti

jen jako víly tančí
na louce tam skotačí
se vzpomínkou v srdci
obraz unitř duše nosí
zpívají ti do dálky
miluji tě
po větru čti říkanky
Autor Meriel, 01.03.2009
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí