Prázdnota mého snu

Prázdnota mého snu

Anotace: O Taře.

Prázdnota v propasti
kolem sebe
vidím jen přízraky
mezi popelnicemi
potkany kteří mi
užírají kusy
mé duše.

mám právo na lásku?

-----------------------------------------------
Zima
ledové krápníky
studené srdce
v únorové noci
mám horečku
teplota mi vstoupá

sny mi
dávají znamení

o lásce
se mi zdá
vidím jí
v rudých šatech
jak tenkrát v Africe

ulice jsou prázdné
u jedné popelnice
dnes usínám
v šatech bezdomovce

plesová sezóna končí
kapela si balí
dnes jí znovu
potkávám
oblečenou
v bílé
v černé
krásně tajemnou

touha jí znova
oslovit
v tomhle pitomém světe
vidět její úsměv
znovu ochutnat
čokoládový polibek

ležím
nehýbám se
sněhové vločky
na mě padají
led k ledu
zeď ke zdi

touha to vše
zbořit
něco nového postavit.
Autor Vlk v rouše, 01.03.2009
Přečteno 382x
Tipy 24
Poslední tipující: Lenullinka, Holis, enigman, ni.va, 6thSun, Kapka, Psavec, Dota Slunská, Princezna.Smutněnka, vílí křídla.., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pomine zima, sníh a mráz,
pomine chlad sněhu,
pomine rok či minuta krás
a ucítíš jara něhu.
Přijde pak ráno, rozednění,
přijde pak zdraví, láska,
přijde pak sladké srdcechvění,
jaká je TVOJE SÁZKA?

Buď dobré mysli! Ještě bych chtěla tančit...

01.03.2009 23:40:00 | ni.va

...plesová doba končí, nastává doba postní...možná je to tak dobře, aby člověk věděl...ale láska se na tohle neptá, to já moc dobře vím... :-)

01.03.2009 13:58:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí