Alenka v říši divů

Alenka v říši divů

Anotace: Co tím chtěl básník řict?

Sbírka: Pupu - mimi - haji

Měla jsem za to, že svůj život žiju
ale ty jsi mě vyvedl z mého omylu

Měla jsem za to, že není nic krásnějšího
stačilo slyšet tvého hlasu milého

Měla jsem za to, že už se neotočím
že poplavu pořád tempem stejným

Stačilo pohlídnout za zástěnu
a já jsem jako bych se vzbudila do snu

Jsem jako Alenka v říši divů
A nestačím se divit
Do jakých jsme se to zatoulala krajů
Budu se chovat tiše, to ti můžu slíbit

Najednou všechno hraje barvami
a ptáčci zpívají radostné ódy
nikde studené sklepní zdi
Jsme jenom ty a já, my

nestačím se divit, co život krás v sobě ukrývá
mám co dělat abych to všechno pochopila
jdeme, ruce v sobě, cestička klikatá
už dlouho jsme se tak neusmívala

Navrátil jsi mi víru
ukázal, že někdo je jako já
že nejsme sama na tuhle špinavou díru
a že když chci můžu být svá

Aniž bych se musela stydět
a věděla jsem to už,
když jsme si s tebou poprvé povídala
byl snad ohňostroj nad mou hlavou vidět
Za to že jsi počkal a otevřel srdce ti ĎAKUJEM VELA!
Autor CubbaLibbre, 01.03.2009
Přečteno 474x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, kikis, WAYWARD, Mbonita, jedam, lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí