Čekám...

Čekám...

Anotace: ... na tebe

Kapka čirá, slze podobná
Cestičku na mé tváři si brázdí
Jen myšlenka v hlavě je tu
Myšlenka, ne ty…
A já doufám, že snad, možná…

Rudý pramínek, jak do vlasů stuha
Ze srdce stéká k nohám mým
Padám na kolena, prosím o lásku
Žebrám o pohled Tvůj
O Tvůj dotek, polibek v dešti

V dešti, kde v kaluži ležím
Nohy bosé ztuhlé během
Zvedni mě, odnes daleko
Tak prosím, přijď si pro mě, čekám…
Autor MissH, 01.03.2009
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, jesterka, Kapka, Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí