Už to vím

Už to vím

Anotace: jsem si jistá, s kým máš být

Miluju jiskru ve tvých očích
a rty, které jen já líbat smím,
miluju myšlenky na tebe bezesných nocích
i sen o tobě, který každou noc sním.
Miluju tvůj úsměv, když mě spatříš
a rozpaky, když nevíš co říct,
teď už vím, že ke mně opravdu patříš,
já nepotřebuju už vědět víc...
Autor hellowik, 02.03.2009
Přečteno 552x
Tipy 9
Poslední tipující: děda cestovatel, Psavec, strašidýlko-střapatý, Kallkaa, zlomeny srdce, jedam, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí