Sweet dreaming

Sweet dreaming

Anotace: ..Co dodat??..

Musím myslet na tebe,
Když tě nemám u sebe,
Zavřu oči, sladce sním,
Chceš slyšet o čem přemýšlím?
…chci se po tvém boku ráno probudit,
abych o tom už jen nemusela snít,
cítit bezpečí, vůni a teplo tvého těla,
když vedle tebe bych se probouzela.,
a v tvém hlase bych se smíchem utápěla.
Usmát se na tebe,
Vzlétnou s tebou do nebe,
Propletena naše těla,
Rozpálena do běla,
Vzrušením by se chvěla,
To je to,co by jsem chtěla.
Cítit tvoje teplé ruce na mém těle,
Věř že i ty by ses měl skvěle,
Vedle tebe usínat,
A okolí své nevnímat,
Utápět se v slasti,
V té nádherné pasti,
Chvíle s tebou jsou ty nej,
Ty jsi prostě úžasnej..
Asi máš i svoje chyby,
Ale co, i kdyby,
Nikdo není dokonalý,
Do závoje přetvářek se většina lidí halí..
Ty takový nejsi však,
Je to právě naopak,
Upřímnost a pochopení,
A v tvých očích zajiskření,
To je to,co se nedá zapomenout,
Tak mi dovol připomenout,
Že chci přitisknout své rty k těm tvým,
Nejlepší je vědět, že udělat to smím,
To o co se teď snažím,
Je říct, jak moc si tě vážím!
-------------------------------
Mám tě moc ráda =)
Autor Janetee, 02.03.2009
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, angelicek, Chancer, Alasea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne, procitene...

27.03.2009 09:14:00 | strašidýlko-střapatý

ncd :-)

02.03.2009 19:29:00 | Chancer

Nádherná... ;-)

02.03.2009 19:19:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí