Lásko mlč, nemluv...

Lásko mlč, nemluv...

Anotace: ......a pojď

Lásko mlč, nemluv,
zavři oči,
upusť od myšlenek všedních,
uteč, uteč za mnou a od nich.
Lásko, mlč, nemluv.
Nechej se mnou vést,
dej mi své srdce,
já ho budu nést.
Zlato mlč, nemluv.
Přestaň už se rouhat,
ruce mé nechej toulat.
A až vášeň pohltí srdce tvoje,
poslouchej zase moje.
Lásko mlč, nemluv.
Poslouchej vášeň hlas,
srdce tvé buší, zas a zas.
Podej mi dlaň tvou,
bav se, tou něžnou hrou.
Lásko mlč, nemluv.
Chyť ruku mou,
pojď za tím snem,
tak mlč, nemluv,
pojď…………….jdem!
Autor Martin Flídr, 02.03.2009
Přečteno 453x
Tipy 7
Poslední tipující: OkittoAde, lucajda89, Kallkaa, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná... ;-)

02.03.2009 19:36:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí