Oheň blkoce v nej

Oheň blkoce v nej

Anotace: Keď často asi nemá človek odvahu vyjadriť, čo cíti.

Vrie a túži,
po tom, čo nemá,
dych sa úži,

ho pozná dlhšie,
často má melanchóliu,
pri ňom je to lepšie,

zviera ju celú oheň,
zmocniť sa ho,
vidí samú seba v zrkadle, pochodeň.

Nemá ho, no by rada,
v prítomnosti jeho nevie, čo povedať,
a myseľ vypovedáva, fatálna zrada.

© 2009, Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 03.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí