Neptej se proč.

Neptej se proč.

Anotace: "bez anotace"

Láska přemostěna přátelstvím,
srdce rozprášené mezi rozcestím,
vybrat si mezi štěstím jiných a neštěstím svým,
nad tím každý den bdím.

Myšlenka co láskou vzplane,
obava co mám mi dlouhou dobu zůstane,
ve skrytu duše mé se cosi skrývá,
jen na Tebe se každou noc dívá.

Temný stín pod stromy,
zahaluje nám tvář,
vítr prochází větvemi koruny,
posílá nám měsíční zář.

Chci Tě milovat,
lépe se dotýkat,
chci Tě políbit,
neptej se proč.

Přemostil se noc a den,
teď sním jen ten můj sen.
Autor januve, 03.03.2009
Přečteno 484x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl., ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi veršíky, upřímné, zamilované, hloubavé, myšlenkové, pocitové...

13.03.2009 23:19:00 | NikitaNikaT.

Mně se to líbilo, dávám tip :)

03.03.2009 21:12:00 | Lilly Lightová

Pokusím to zlepšit =)

03.03.2009 17:52:00 | januve

Poslání se mi líbí, text nepadá do frází a klišé. Jen ty rýmy a rytmus by to chtělo vypilovat.

03.03.2009 16:27:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí