Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: a sním...

Pavučina v rohu pokoje
setřený prach z fotky
na stole a Ty jsi už jen
vzpomínka mého životního
orloje.

Točí se svět a já pevně
stojím na dřevěné podlaze
bosá a jít pryč od tebe se
bojím.

Minuta je pro mně dnem
a den se táhne jako
nekonečný sen,ze kterého
se nechci probudit.Jen
smět se k tobě přitulit

A tak mně nech prosím snít...
Autor Kett, 03.03.2009
Přečteno 451x
Tipy 12
Poslední tipující: el viento, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Seanko, Modrý Adept, enigman, Kapka, Norma, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož cérko, natruchli, nekókej dozadu, jdi vpřed

06.03.2009 22:45:00 | Kars

Nikdy nesklameš. Opět krásný.

04.03.2009 21:56:00 | Seanko

pro snění je nejkrásnější chvíle mezi ulehnutím a usnutím....tip

03.03.2009 22:26:00 | Norma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí