Poslední myšlenka

Poslední myšlenka

Anotace: Jak to bolí, když pochopíte, že cesta už dál nevede...

Kéž bych tu tvou vůni lákavou
Mohla dýchat kdykoli bych jen chtěla,
Bylo by to mou celodenní zábavou
A za to odměna by ti náležet měla

Tvůj pohled něžný na mém nahém těle
Spočine měkce a hladce jako ruka tvá
I přes únavu hněteš ty tvary bděle, směle
A já chuť pražádnou už nemám být rozumná

Jenže tu sedím, za oknem šero je
Píšu ti řádky zbytečné a zmatené
Pod tíhou vzdala jsem se srdce i naděje
Ale co naplat, snad je zakleté

Jen ve snu smích tvůj slyšet smím
Jen chladný a studený polštář objímám
To jen iluze byla, že tvé duši už rozumím
Ne - Nejsem sama, se svou slabostí usínám

Hlavou mi proudí slunečné vzpomínky
Jako žár chladí a jako led pálí zas a znovu
Po tváři hladí mě tvých vlasů neposlušné pramínky
Na nic už se netěšit, mířit do vlastního hrobu

To je ta poslední myšlenka…
Autor aufero_visum, 04.03.2009
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Romana Šamanka Ladyloba, BARBYE, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nás zlobí, láska nás hřeje, at´ je teplo anebo závěje :) moc pěkně napsané, těším se na další!

11.03.2009 17:26:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí