Potřebuješ

Potřebuješ

Anotace: čeho je moc...

Potřebuješ k žití tu svou práci,
co snad tužby Tvé dnes splňuje,
co se stala silou hnací,
tu, co lačně život stravuje.

V cestách Tvých je kousek citu,
však v práci jsou myšlenky Tvé,
ostatním vzkazuješ bez soucitu,
prací jen žije srdce mé.

S ledovým klidem chtěla bych říci,
žij si jen s ní a mě nech jít,
však nedokážu zhasnout tu svíci,
řici Ti sbohem a bez Tebe být...

Potřebuješ k životu svou práci,
tu která žere všechen Tvůj čas,
bez Tebe bohužel naději ztrácím,
že naší lásku nezhubí kaz...

Kéž bys někdy ke svému životu potřeboval mě, alespoň z části tak, jako ji...
Autor LadyCat, 05.03.2009
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: mimi1000, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm, pravdivé. I já jsem se choval podobně a nepřineslo to nic dobrého. Člověk tak více ztratí, než získá.

14.03.2009 06:51:00 | mimi1000

... toho je příliš. Souhlasím a tip.

05.03.2009 12:18:00 | Kapka

hm, víš taky unikám do práce

05.03.2009 08:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí