Nesmej sa (prosím, keď nie som pri Tebe a nevidím Ťa)

Nesmej sa (prosím, keď nie som pri Tebe a nevidím Ťa)

Anotace: Úsmev ženy vie konať divy, aspoň život je nie tak sivý.

Keď slnko zapadá,
keď hasne,
dáky opar spadá.

Keď opar, ktorý,
keď dopadá na mňa,
dáky strach vo mne snorí.

Keď snorí, vo mne, tak som, tak sa...
...keď sa tak cítim,
dáku prosbu by som mal, len nesmej sa.

Keď úsmev je na prechádzke,
keď je na kúskoch,
pier konkrétne, šťastie a ja sme na schôdzke.

Keď prechádzka pier s radosťou, sa realizuje,
keď sa bezo mňa koná,
tá tma si ma oblizuje.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 06.03.2009
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, kikis, labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po tej oprave mi to dáva viac zmysel, vďaka

06.03.2009 18:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí