pro Tebe 2

pro Tebe 2

Anotace: bez anotace

Dlouho jsem Tě nelíbal
Dlouho tomu cos plnila náruč mou
Dlouho rtů Tvých nesnídal
Dlouho nezažili jsme rozkoš dvou

Pouze chvíle pospolu trávené
Pouze ony pro nás význam mají
Pouze když mysl hoří plamenem
Pouze potom pravou lásku dají

Mysli tedy na vše co bylo
Mysli na vše co mohlo být a bude
Mysli a chtěj jen co Ti milo
Mysli až budu laskat a líbat Tě všude

Každý den dotekem rtů
Každý den rozehřát chci žár
Každý den polibkem snů
Každý den rád bych Ti věnoval
Autor certsest, 07.03.2009
Přečteno 453x
Tipy 7
Poslední tipující: tynunka86, děda cestovatel, Kapka, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí