Sladké povídání

Sladké povídání

Anotace: ...

Šeptej do ouška mého
jak potkal jsi svůj sen.
Že jen se mnou chceš být
každou noc či den.

Mluv o očích mých
že dvě studánky jsou.
Co hloubkou uchvátily tě
a pohledem za tebou jdou.

Popisuj krásy mého těla
prý necháš si o něm zdát.
Že jsem potvůrka tvá
a jako co mně máš rád.

Povolení vymýšlet ti dávám
že hezký usměv mám.
Prostě povídej co hrdlo ráčí
za každou lež pusu ti dám.

Říkej mi že jsem ta nej
piš o tom svoje básně.
Já ráda těm lžím uvěřím
vždyť umíš lhát tak krásně…
Autor Modrý Adept, 07.03.2009
Přečteno 555x
Tipy 16
Poslední tipující: prostěholka, Vlk v rouše, Agniezka, NikitaNikaT., Majdi, Kett, jedam, Mounkey, maranika, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi to hrozně připomíná... ve své mysli brouzdám, pátrám...

11.03.2009 13:57:00 | NikitaNikaT.

Hmmm,lež má krátké nožičky ale...nic :-))

10.03.2009 14:18:00 | Kett

mne sa to veľmi páči. :-) Tvoja báseň aj tie lži, ktoré spomínaš...

09.03.2009 13:15:00 | maranika

Moc hezky pvěděno...

07.03.2009 19:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí