Nenávrat

Nenávrat

Anotace: Naděje pro všechny

Žalem prošlé, mé srdce svírá se,
kdy padá mé tělo touhou po tobě
do propasti nenávratu.
Chlad a bol drásajíc mne,
křik srdce, jenž neslyšíš
a pomoc nesmí přicházet.
Naděje bláhová a přec tu je,
však propadám se dál
a prosím cestou všechny svaté,
ať vrátí mne zpět
na pevnou zem myšlenek,
zpět od TEBE!
Autor hitaschi, 08.03.2009
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí