Ty oči...

Ty oči...

Anotace: Každý má svůj sen...

Zadívat se do Tvých očí
A slzy skrývat pod obočí
Když odcházíš

Splývat sama se svou touhou
Nemyslet na Tebe chvíli pouhou
Skrýt se utéct od Tebe
Vzdát se
Zavřít do sebe

Neobvyklé pocity
A příčinou jsi Ty,
Jen Ty
Když zadívala jsem se na Tvé oči –
Okolo nich můj svět se točí

Proč…

Jaká síla mě zas zkouší
Proč mne osud dál pokouší
Trápí –
Krása duše Tvojí
Jako moc srdce mé se Tě bojí –

Trápím se, v sobě uzavřená
Jak brána jen zpola odemčená

Jak spatřila jsem Tebe,
Jiný nemůže dát mi nebe…

Já vím, zas se utrápím
A ještě víc se bránit budu
Než zas někdy někam s někým
Třebas možná …
Opět půjdu

Ne – proč toužím obejmout Tvé tělo,
Proč chci aby se vedle Tebe chvělo,
Proč toužím milovat a dát,
Proč se musím Tebe bát…
Proč mě ten Tvůj pohled ničí,
Za co tolik bolestivé touhy,
Proč se mnou mé srdce cvičí,
Proč den bez Tebe je tak dlouhý…

Zas oheň v mně potlačit se snažím
A své šance na sen mařím----

Sbohem, zas se v duchu loučím,
Objímám své slzy,
Vím, že Ty můj nebudeš
a uvnitř mě to bolí, mrzí…
Autor Ammazonic, 09.03.2009
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Kars, Fighting Dreamer, Kapka, enigman, BArBArKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc nádherné, ale prosím tě, kdyby tvůj smutek a touha byla až k zbláznění, mám ještě pár volných míst v mé poslední básničce, ale pospěš, je velký zájem

12.03.2009 08:11:00 | Kars

Moc hezké.

09.03.2009 12:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí