Jen s tebou, jen pro tebe, jen o tobě, jen ty...

Jen s tebou, jen pro tebe, jen o tobě, jen ty...

Anotace: Dívám se na strop svého pokoje a hlavou mi poletují myšlenky jen a jen o něm. Tolik trápení a tolik radosti mi nikdo jiný nedal.

Mám pocit, že se v tobě topím,
hloub a hloub jako do tmy se nořím.

Dnem i nocí, pořád tě v mysli stejně jak v srdci mám,
chodím po ulicích, zamyšlená, nevědomky se usmívám.

Tolik krásných chvil, zároveň tak málo,
svět je najednou krásnější, než kdy dřív se zdálo.

Když sama jsem v noci, v té tmě děsivé,
vidím tvé světlo, přehrávám si chvíle s tebou strávené.

Bloudím myšlenkami svými, už nejsou zmatené,
patří jen tobě, všemu dalšímu jsou uzavřené.

Jsou jasnější než noční obloha tvých očí,
podívám se tam, cítím, že zem se točí.
Autor Jamesow, 10.03.2009
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Allainila, Alasea, Kallkaa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí