Co je to láska? Je to...

Co je to láska? Je to...

Anotace: Je to "...cit sladký jak med, může však být i silný jed..." ***Moc prosím o vaše slovní (a snad i tipové) hodnocení!***

Co je to láska? Je to...

Co je to láska?
Kdo odpověď zná?
Na city sázka
či báseň líbezná?

Může jí být
slovo i rým
či večer ze svíček,
když stoupá dým.

Je to i dát
své srdce v sázku,
to, když ho vsadíš
na věčnou lásku.

Láska je cit
sladký jak med,
může však být
i silný jed.

Jde o velký risk,
větší však zisk,
když láska vydrží,
nad vodou tě podrží.

Láska je to,
co nikdy nekoupíš,
zato ji dostaneš,
když po ní netoužíš.

Nelze k ní přivonět,
nelze ji sníst,
nelze ji uchopit,
jak knihy list.

Jen můžeš ji cítit,
jak v srdci zabolí,
když její sevření
náhle kdos povolí.

Láska, ta bolí
jak na prsou šrám,
ať si mě skolí,
jen když ji znám!

Ztratiti lásku,
to hrozné je,
však nepoznat ji,
možná tě zabije!

.................
...***.....***...
.*.....*.*.....*.
.*......*......*.
..*...........*..
....*.......*....
......*...*......
........*........
.................
...
Autor E., 11.03.2009
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Květka Š., Jarin Kalin, enigman
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Satana: Ještě ne úplně, ale snažím se, aby mi to tu nestálo :)
A děkuju za tipy, tobě, ale i ostatním.

21.03.2009 22:30:00 | E.

Naprosto vystihující! ST!
P.S.: Konečně ses vrátila! :)

19.03.2009 20:25:00 | Charibeja

Láska je ten,
co chodí s Tebou večer spát
a nepřestane nikdy milovat

11.03.2009 15:49:00 | nejsembásník

Láska je jen chemie
co trvá chvíli někdy chvíli dýl
a potom se rozplyne
zmizí v dáli jak v oblacích dým...

Je to smutný, ale každý člověk potřebuje milovat a být milován.

11.03.2009 13:23:00 | Jarin Kalin

klíč...

11.03.2009 12:35:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí