Napětí

Napětí

Anotace: .............

Elektrické napětí
mezi námi
svět nás soudí
na hrací desce
pro lásku

mírné jiskření
mezi námi
v alkoholickém opojení
tvé oči sleduji
skryt ve stínech
v tropické bouři
když hromy
ukrývají
skryté city

náraz a pád
ve studně naleznu
lékařskou terapie
po ztracené lásce

drogy které nepomáhají
oči ze kterých
netečou slzy
došli

ještě letos
tu delikatesu ochutnám
stokrát jinak
už hoří mé srdce
na koncertě
tak sáhnu
do kytary………

zazní to v rádiu
zazní to v tvých uších
zazní to ve tvém srdci.
Autor Vlk v rouše, 11.03.2009
Přečteno 362x
Tipy 30
Poslední tipující: Linda Etschyick, Holis, Dota Slunská, vílí křídla.., labuť, enigman, LucQa, Tacca, hanele m., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu...výbordelné...velmi se mi to líbí...a dotýká...

16.03.2009 10:27:00 | Linda Etschyick

tak jsi konečně zase něco napsal, dobře žes to nezapomněl...=)

11.03.2009 19:03:00 | Kristine Clary-Aldringen

má to něco do sebe

11.03.2009 18:19:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí