Princezno...?!

Princezno...?!

Anotace: ...

Němost už dlouho mezi námi přelétala,
jak kuličky moduritu.
Proč za mnou neběháš, ty moje princezno,
s breky, nudlí u nosu,
okvětím otevřeným nuancím mých choutek.
Víš, jak jsi směšná v těch těžkých botách,
s řetězy, černými rty, šňůrkami od korzetu?
Jakto, že se líbáš s jiným borcem na nádraží
a...
...směješ se?!
Autor Temnarka, 11.03.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Těšínský, Sarcas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí