Láska a slib

Láska a slib

Anotace: láska...

Dávat lásku místo slibu,
snažit se všemu rozumět,
otevřené srdce,
spiklencům odpouštět,
nemůžeš štěstí hledat,
ani nevíš, kde ho máš,
křídla lásky ustřihávat,
jen slzy a pláč
nic neprozradí,
nesmíš se bát,
člověk člověka nahradí,
mužeš dávat mat,
kdo dál srdce ztrácí?
K Tobě se vrací,
krásně se usmívá,
slovům rozumí,
nemužeš nic říct,
když slova nestačí,
dávat lasku...
a věřit snům.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., malý lachtánek, Juraj Hrom, lucajda89, labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

26.02.2010 15:32:00 | PIPSQUEAK

Vede to k zamyšlení, v básence je hodně pocitů, láska a trošku emocí...

15.03.2009 14:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí