Všude

Všude

Anotace: Jsi tam, kde jsem já...

Jsi všude, kam se podívám,
ve slunečních paprscích tě spatřívám,
teplo, které vydávají mě u srdce zahřívá,
je to právě tvá láska kouzelná.

Býváš v rose ranní,
v kapkách, které se před oblohou klaní,
ve třpytivých kapkách deště mě domů doprovázíš,
však víš, jak moc mi scházíš.

Nacházím tě ve vůni květin,
v listech stromů a rostlin,
ve vodě, kterou každý potřebuje,
ty jsi pravá láska moje.

Skrýváš se v mračnech po obloze plujících,
tam vidím tvou tvář se smějící,
tvé oči zbarvené čistou modří,
když červenáš se, celé nebo hoří.

Nikdy mě neopouštíš,
ptačí orchestr jen pro mě ráno vzbouzíš,
tvá láska je v každé jejich písni,
s ní se omlouváš nebo odpouštíš mi.
Autor Ivas.22, 13.03.2009
Přečteno 504x
Tipy 3
Poslední tipující: Seanko, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přímo cítím jak záříš štěstím lásky

14.03.2009 22:19:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí