Srdce, které volá o pomoc

Srdce, které volá o pomoc

Anotace: ...

Sedím tiše schoulená v klíně
a padá na mě chlad.

Lásko, vrať se mi zpět.

Vše kolem se rozplývá do veliké dálky
nic pro mě smysl nemá.

Lásko, vrať se mi zpět.

Proč jen jsi mě tak krutě opustil?
Co jen udělala jsem ti zlého?
Mé zlaté vlásky jsi mi rozpustil
a řekl: Najdi si jiného.

Lásko, vrať se mi zpět.

Nemyslím na nic než na tebe,
na tělo tvé krásné,
zamilovala jsem se do tebe,
jsi pro mě slunce jasné.

Lásko, vrať se mi zpět.

Taková muka a trápení prožívám,
krutá bolest v srdci ničí mě,
zbytky žalu z konce lásky požívám,
teď jen blízká smrt čeká mě.

Lásko, vrať se mi zpět.

Chybí mi tvůj smích, tvé rty i vlásky,
radost z mého těla odchází,
smutno je mi z té lásky,
doteky tvé mi tak schází.

Lásko, vrať se mi zpět.

Hodiny tikají a čas plyne dál,
ale já jako bych se zastavila.

Lásko, vrať se mi zpět...
Autor kamich, 13.03.2009
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, jesterka, zlomeny srdce, Pelican, Kallkaa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by se vrátila!

14.03.2009 11:00:00 | Kallkaa

Vrátila se:)

09.02.2013 22:32:25 | Pelican

To je dobře :)

08.04.2013 09:21:47 | Kallkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí