Ach ta láska

Ach ta láska

Anotace: Není co dodat hold je to tak

Už jsem poznal lásku,
je to cit co visí na provázku.
Byla jsi nejkrásnější růže z mé zahrádky,
byla jsi mou princeznou z pohádky.

Byl jsem šťastnej když jsme vedle sebe stály,
ruku v ruce měli a o nás si povídaly.
Chtěl jsem aby jsi věděla jak moc tě mám rád,
byl jsem štastnej že můžu vedle tebe spát.

Prožívám teď pocit co se nedá popsat,
už nevím jak se z toho dostat.
Proto píšu ti tady ty básně,
jen doufám že se máš krásně.

Miluju tě jako jedinou holku,
hluboce až do kostí morku.
Jsi mým nejkrásnějším snem,
ale na to příjdeš časem...
Autor chico13905, 14.03.2009
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Toužím
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné básně jen stím pokračuj dále

19.03.2009 00:32:00 | Prcek056

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí