Kočička

Kočička

Anotace: Někdy se zasním...

Dešťové kapky dopadají na líčka,
v uších jemná hudba sladce zní,
kde toulá se zamyšlená kočička?
O čem tak pozdě v noci sní?

Na tvářích rozpouští se pudřenka bledá,
déšť do vlasů vkládá jí jas,
koho ta kočička tak pozdě hledá?
Proč nechává zmáčet svůj blonďatý vlas?

Zelené oči k nebi dlouze hledí,
snad něhu v nich každý den spatřiti smíš,
jenom ty oči své tajemství vědí,
kočičko tajemná, pročpak zas bdíš?

Tančí v té tmě na záhadnou symfonii,
co kapky, když dosednou do dlaně, složí,
jednou chci bezděčně spatřit tu euforii,
až do jejích tlapek, kocour své vloží...
Autor LadyCat, 15.03.2009
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Hazentla, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Saša T.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak sťastný byl kocour...

08.02.2014 07:40:52 | kulisak

moc pěkná

06.12.2010 13:24:00 | Anjesis

Hezké

15.03.2009 10:57:00 | Saša T.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí