Červená sukýnko

Červená sukýnko

Anotace: Na bále...pět minut před deliriem...

Červená sukýnko, toč se, toč,
žízeň mne spaluje,
bolest zas svazuje,
a já se ptám proč, ptám se proč...

Červená sukýnko, toč se dál,
půlnoc už odbyli,
naději zabyli,
tak snad abych zpěvem ráno přivítal...

Červená sukýnko, rozežeň prach,
a kdo tě zastaví,
toho ať popraví,
ten ať má raději, ten ať má strach...

Červená sukýnka rychle se točí,
je v ní krev života,
krása i nahota,
a černé puntíky, jak tvoje oči.
Autor malý medvěd, 16.03.2009
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: meg..., Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí