Jak ráda vrátila bych čas...

Jak ráda vrátila bych čas...

Anotace: Jedna z těch mnohem starších =)

City mé k tobě jsou skutečné,
jako vlnky na vodní hladině,
moc ráda bych Tě měla,
a přitom šťastná byla.

Chybí mi tvůj pohled z Tvých očí,
stejně jako držení Tě v náručí,
jak ráda vrátila bych čas,
a tvou lásku měla zas.

Tělo se mi chvěje,
při každé zvpomínce na tebe,
a vzpomínám,
jak mi díky Tobě lítaly myšlenky do nebe.

Teď myslím jen na svoji samotu,
když vzpomenu si na tu krásnou větu,
kterou kdysi jsi mi řekl.
Autor januve, 16.03.2009
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., ZuzInQa, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezky napsaná báseň, je smutná a myšlenková. ST! za osbah.

20.03.2009 19:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí