Plyšáček na hraní

Plyšáček na hraní

Anotace: ... nový den začíná.

Sbírka: Bonboniéra

Dám Ti všechno svoje já,
Jen nechtěj po mně cit.
Ten ve mně teďka umírá
Není kde další vzít.

Je mi s Tebou strašně hezky,
Jsi mým sluncem zářivým.
Zapomínám na všechny své stesky
a smutek náhle necítím.

Objímáš mě a dáváš mi svou něhu,
Miluju, když mi usneš v náručí.
Tak proč mé srdce má teplotu sněhu,
Proč to nestačí?

Řekněte proč!
Ne nemusíte. Však já vím. To přijde. Chce to čas.
Autor Kes, 16.03.2009
Přečteno 574x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Kars, el viento, UCET KE ZRUSENI, Kapka, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se tvoje dílko náramně líbí, je v něm hodně citu ST

04.06.2009 09:25:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí