Odcizeni

Odcizeni

Anotace: ...............

Táhnoucí se mlha
obepínající pasy
škrtí otevřenou ránu
zrady

pod poklicí papiňáku
dusí se napětí
blížících se výbojů
nebe

ozařující teplý dotyk
paprsků kreslí
na stěnu Tvé jméno

doufám
doufáš
v zázrak

v srdcích zatmění
bez špetky objetí
čekáme na.......

Úžas v choulící se mlze
na niž ulehám
přikrývajíc se dlaněmi
které mi nepatří

v touze dlouze přemýšlím
na topících se zážitcích
jenž nevlastním

plující koráb zakotvil
...a začal lovit v slzách
nemocné srdce
v zubech piraní

-Jen kousek Ti patří
rybáři zklamání.-
Autor padající do neznáma, 17.03.2009
Přečteno 242x
Tipy 16
Poslední tipující: malý lachtánek, lucajda89, Psavec, Lenullinka, strašidýlko-střapatý, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí