Poslední slzička

Poslední slzička

Anotace: o dívce ktera se dočkala, idkyž moc plakala

Slza v oku schovaná
čeká, ale nepadá

Poslední slzička
poslední naděje
Už tolik plakala
a nic se něděje

S¨padneli slzička
bude konec všeho....
opustí on ji
nebo ona jeho

Slzička už na krajíčku je
mládenec nikde...bože kde jenom je

Slzička stéká po tváři
mládenec tiše přichází

Utirá ji slzičku....
neplač lásko...tu máš kytičku

Promiň, že sem byl tak dlouho pryč
Byl jsem naši budoucnost zařídit

Vezmeš si mě lásko má?

Dívenka se v srdci usmála
Plakat už nemohla
Slzičky nebyly

Řekla jen ano , můj milý
Autor nerousek, 18.03.2009
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, L.L., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

02.01.2010 12:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí