Lásky květ

Lásky květ

Anotace: O lásku by jsme se neměli nechat jednoduše připravit

Pod noční oblohou,
záplatovanou zástupem hvězd
mám chuť jít za Tebou
a nechat rozkvést lásky květ.
Ten samý květ,
který jsi nedávno roztrhala
a řekla jsi, že už dál mne nechceš znát.
Ten samý květ,
který nutí mne říci pár veršovaných vět.
Ten samý květ,
který se pro nás snažím složit zpět.
Já nechci to tak lehce vzdát.
Budu o Tebe, svojí největší lásku, bojovat!
Autor básníř, 14.10.2005
Přečteno 659x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí