na Petříně

na Petříně

Anotace: ..

V nárazech námrazy
v Labi či v Rýně
v lásce i ve vztazích
bloudím jak na Petříně
Tam mezi zrdcadly
v slunci třpytu
jarem až k létu
hledám..tvou siluetu
Jako princ z pohádky
čekám nápovědu
ty jsi však z ledu.
V nárazech námrazy
u tvýho království
tu vodu do vázy
vypil jsem z bláznovství
snad mi to nesrazí
do trní v brnění
v podzámčí u hrázi
mám srdcebolení.
Autor zenge, 19.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, Mario de Janiero, gentoo, Kapka, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ten krasny Petrin...

19.03.2009 21:13:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí